FOREDRAG & KURSER

Jeg afholder foredrag og kurser om emner der er relateret til klinikkens fagområder. Der er foredrag der henvender sig til privatpersoner der har behov for viden og andre foredrag henvender sig til fagpersoner som patientforeninger og lignende og kan enten have et efteruddanne formål eller et mere alment oplysende formål.

Ønskes der tilbud på et skræddersyet foredrag til din virksomhed, institution eller familie, kan Charlotte Tønnes Jensen kontaktes på tlf. 31 24 87 57. Indgår foredraget i et diætistbehandlingsforløb yder Sygeforsikringen Danmark tilskud og har du en sundhedsforsikring kan denne muligvis også anvendes.

Tilmelding til foredrag & kurser sker via mail til kostogkrop@gmail.com eller på telefon 31 24 87 57

2017 – 2018

Under udarbejdelse

Tema Kursusnr. Arrangør Tid Pris
 –  –  –  –  –
 –  –  –  –  –
 –  –  –  –
 –  –  –  –
 –  –  –  –

GASTRONOMI KURSUS

UNDER UDARBEJDELSE / DATO TILGÅR.

Steg, kog og smag dig til en hyggelig og lærerig aften i selskab med andre glade madentusiaster. For højt blodtryk, diabetes 2, for højt kolesteroltal eller vejer du for meget? Er du træt af at tælle kalorier og mangler du viden og værktøjer til et sundere liv? Her lærer du at lave lækker sund mad. Og at læse og forstå varedeklarationer, så du bedre kan vælge det rigtige. Du får viden, opskrifter, fifs og tricks, som gør det nemt at komme i gang med et sundere liv. Det skal være enkelt, nemt og sjovt. Jeg holder mig opdateret med nyeste viden inden for Ernæring og Sundhed og det er vigtigt for mig at hjælpe kursisten til at nå sit mål ud fra devisen: Keep it simpel.

SUNDERE FAMILIE

Som klinisk diætist med speciale familiebaseret vejledning, kan jeg hjælpe din familie med at opnå et sundere kostindtag. Jeg hjælper både familier, hvor alle medlemmer ønsker at ændre kostvaner, og familier, hvor kun ét familiemedlem har behov for at ændre vaner. Med udgangspunkt i jeres hverdag og jeres individuelle udfordringer vil jeg guide jer på vejen mod et sundere liv.

LÆS MERE OM FORLØBENE

SUNDERE LIVSSTIL

Deltag i et livsstilsforløb hos mig og nå dine mål. Måske har du behov for diætvejledning i forhold til sygdom, ønsker vægttab eller du har planer om at opnå en fysisk præstation, eller måske vil du gerne fremme din sundhed generelt. Jeg tilbyder en skræddersyet kostvejledning hvor den personlig vejledning er i fokus og hos mig får du enkle og effektive værktøjer, så du nemt kan ændre din kost og livsstil efter princippet “Alt er tilladt – men med måde”. Book en tid til en personlig samtale hvor vi i samarbejde finder ud af hvilket forløb der vil være det helt rette for dig.

LÆS MERE OM FORLØBENE
Billedramme for Fuldkorns mærket, Nøglehullet, Danske Klinisk Diætister, Kliniske Diætister Danmark

RELEVANTE LINKS

www.sygesikring.dk
www.altomkost.dk
www.hjerteforeningen.dk
www.adipositasforeningen.dk
www.fuldkorn.dk
www.noeglehullet.dk
www.voresmad.dk
www.2gangeomugen.dk

KONTAKT MIG

Lorupvej 12
4180 Sorø

Telefon: 31 24 87 57
Mail: kostogkrop@gmail.com